På internet pågår ständigt olika former av attacker på hemsidor. Antalet attacker är över 5 miljoner per dag. Vi ser över din sida om den kan vara ett mål för en attack eller det ligger skript i dvala för en kommande attack.

Förebyggande skydd mot Malware

Gratis analys

Vi analyserar din hemsida gratis och ger dig ett prisförslag på åtgärd om det behövs. Analysen är gratis även om du inte väljer att utföra åtgärden (inget finstilta). Skicka oss en kort beskrivning av vad du tror händer på din sida så hjälper vi dig gärna!


Min sida fungerar

Även om sidan fungerar så är det inte helt omöjligt att den har blivit föremål för en kommande attack. Detta beror på att filer kan ha installerats i dina WordPress core filer, oftast dolda för att efterlikna original filen. Även en uppdatering av WordPress innebär inte att hemsidan blivit säkrare, filer som är av intresse för en attack/hackare ligger oftast inte i WordPress original filer.

Malware är nyckeln till en backdoor

Har du en gång fått malware i dina filer kan din sida vara ett nästa mål för en hacker. Malware innebär en bakdörr (backdoor) in i ditt system, dina filer och användares lösenord inklusive ditt admin-konto. När en attack utförs installeras filer samt krypterad data som tar över din sida helt eller delvis.
En sidan med malware märks inte direkt. Det kan vara vilande kod som aktiveras när hacken ska utföras. Den kan även användas för att spionera på vad du gör, vilka kunder du har och rensa sidor med viktig information för att fyllas med skräp som inte är relevant till din organisation. Allt du gör blir synligt på din sida.

Gör det svårare för attacken!

En hemsida som ständigt är uppdaterad och övervakad klarar sig bättre på nätet. Vad du kan göra åt en sida som fått malware kan vara olika beroende på typ av malware du fått. Vi kan hjälpa dig på vägen och städa samt tvätta filerna på din hemsida innan en attack överhuvudtaget ägt rum.
Ta kontroll över din sida innan någon annan gör det genom att förebygga mot attacker och malwares.

Boostia

Vill du veta mer?